Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Η οδύσεια των macarons!!!

Το πιο τέλειο γλυκάκι και παράλληλα τόσο δύσκολο στην παρασκευή.Και καλά να σου πετύχει,λες άξιζε τον κόπο,αν δεν πετύχει όμως είναι μια απογοήτευση πραγματικά.Παρέα με τις κολλητές μου λοιπόν για βοήθεια,είχα βρει και μια συνταγή από ένα μπλόγκ  με σοκολατένια macarons και γέμιση καραμελένια, που φαινόταν μελετημένη ως προς τα λάθη που γίνονται συνήθως και είπαμε να δοκιμάσουμε αυτό το γαλλικό γλύκισμα..



Το αποτέλεσμα που βλέπετε είναι μετά από δεύτερη απόπειρα για το αμυγδαλωτό μέρος...όσο κι αν πασχίσαμε για ποδαράκια (αυτά που βλέπουμε συνήθως στις άκρες του μπισκότου),κουτσά μας βγήκαν και άδεια εσωτερικά,τα έσωσε μόνο η γέμιση..

Δεν πειράζει,την επόμενη φορά,όταν πάρω πάλι το κουράγιο..

5 σχόλια:

  1. Μμμμμ, κι εχω μια λιγούρα τέτοια ώρα!! Πολύ νόστιμα μου ...βλέπονται! Μην ξεχάσεις να στείλεις και εδώ μερικά..κιλά, Βασιλικούλα!! Χαχαχα!! Φιλιά, καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην απογοητευεσαι! αν και ειμαι σιγουρη οτι θα ηταν πεντανοστιμα! ετσι φαινονται παντως!εμας μας την ανοιξες την ορεξη βραδιατικα ομως!χαχαχα!!!!! ο επιμενων νικα!και ξερεις ε...αν δεν σου πετυχει κι εμεις εδω ειμαστε μην αγχωνεσαι...στειλε ελευθερα!!!!θα τα τιμησουμε! φιλια πολλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μμμμμ, χάρμα τα βρίσκω!!!! κάνετε delivery? χι χι.. φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υστερα απο αρκετη απουσια καλοκαιριου περνώ απο τους φιλους να μαθω νεα τους και να ευχηθω για το νεο μηνα.Μακάρι αυτός ο μήνας να είναι όμορφος , γεμάτος με τύχη και πολλά χαμόγελα γιατί χρειαζόμαστε κάθε σταγόνα θετικής ενέργειας!Καλό μας μήνα λοιπόν με υγεια πανω απ όλα και καλο φθινοπωρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...